maanantai 23. huhtikuuta 2012

I got sunshine in a bag

Taas aattelin vähä tännekin löpistä. Mitää ihmeellisempää ei oo tapahtuillu. Rastat on kivalla mallilla, paitsi että takaraivos on kämmenen kokoinen "kalju" kohta. Kannattaa rastoittaa itte. Aika varmasti puran muutamia kohtia ja annan niiden rastoittua itekseen.
Perjantaina vähä juotiin taas. Ylläripylläri. En kyllävalvonu hirveän myöhälle koska aamulla piti kello 08:45 istua linkassa matkalla kurikkaan. Siinä sitten kurikan puolella piti odotella matkiksella aika kauanki että äitee olis tullu hakemaan. Onneksi oli kuulokkeet ja Slipknot<3 Vaatteeni olivat kans aika loistavat ja outojen katseiden perusteella totesin näyttäväni varmasti aika jännittävältä. Olisin voinu samantien lähteä yläasteelle kuvaamaan YaRockia mutta olin lahna ja könysin kotona kahteentoista asti. Hyviä kuvia sain ja hengattii vähä yhden vantaalaisen bändin kans vähä sielä Erikan kans. Taken, tämä vantaabändisiis, sijoittui loppujen lopuksi toiseksi, ja aloin henkisesti ruoskia itseäni siitä etten lähtenyt jo aikaisin liikkeelle, koska Taken esiintyi jo kymmenen yli kymmenen. Onneksi on youtubet ja kaikki niin sain jälkeenpäin katottua niiden esityksen. Vituttamaan jäi, että olisin voinu saada pirun hyviä kuvia koska juuri mieleiseni tyylinen bändi.
Kuvia otin sielä yhteensä kuvia noin 700, olisin ottanu enemmänki jos kameran akku ei olis alkanu vittuilemaan.
Kiva sitten käydä 700 kuvaa läpi että mitkä on julkaisukelpoisia ja mitkä ei. Lähes kaikki kyllä tärähtäneitä paskoja että hyvin tämä valokuvaajan ura kyllä alkaa.
Tänään piti mennä äiteen kans kuraattorille kuuntelemaan ku ne jauhaa mulle paskaa siitä kuinka mun pitäis alkaa panostaa että pääsen kolmoselle asti. Kiitos huolenpidosta, mutta hoidan mieluummin asiani itse. Minusta tulee vain helvetillisen agressiivinen jos joku on koko ajan hengittämässä niskaan että tuo pitää tehdä ja tuo ja tuo kans. Argh.
Ai niin. Tänään oli eka autokoulun teoriatunti. Tunnilla ei ollut lisäkseni muuta kuin yksi henkilö. Hyvin täysi luokka siis. Sain melkein paskahalvauksen kun sinne mennessäni piti jo sopia ekaa ajotunnin aikaa. Luulin että se tulis vähä myöhemmäs vaihees.
Torstaina on Citymarketin avajaiset, meitsi ahkerana koululaisena menee sinne töihin heti koulun jälkeen neljältä. Saan korvattua tunteja sillä. Saa tulla morjenstamaan. Siellä kivasti hyllyjä täyttelen.
Voisin kerrata matikkaa että saisin tehtyä sen kokeen niin että pääsisin läpiki.











Ei kukaan varmaa huomaa että tuosta yhdestä tyypistä on jopa kolmeki kuvaa..
Ens vuonna oon paremmin asialla ja meen HETI aamusta kuvaamaan bändejä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti