perjantai 8. kesäkuuta 2012

Nainen kiljui korkealta mies taas mörisi kuin karhu

PHA keskiviikkona sain viimeinki septumini. Ei toki kestäny kauaa liikkeiden muuttamisen ja vammaisten aukioloaikojen takia</3 Keskiviikkona heti siinä yhdentoista jälkeen herättyäni kipaisin tupakille ja soitin Panic Pointtiin et olisko aikoja. Sielä sit sanottiin et puoli yhdeltä olis aikaa tehdä. Kattoin kelloa, jaa vähä päälle tunnin päästä, ei muutaku potkimaan äitee kuskiin.


Mietin aika kauan että kuinkaha paljo septumin tekeminen sattuu, ja tuon kyseisen ihmisen takia olin melkee paskat housuissa että uskaltaako sittenkää. Täytyy kyllä sanoa että tuolla henkilöllä on ilmeisesti aika mielenkiintoinen käsitys eri kiputasoista. Vaikka kaikilla nyt onkin erilaiset kipukynnykset ja kaikki, niin ei se tekeminen nyt niin lujaa sattunu. Mä en edes laskisi sitä kivuksi ku niin vähä kirpaisi :D Siinä ennenkuin se lävistäjä rupes mua neulalla pökkimään, niin hän sanoi ettei se satu kovin hirveästi, ja että silmät alkaa väkisin vuotamaan ku nenässä menee niin paljo kyynelkanavia mitä lie. Oletin että silmät kostuis vaa vähä ku se neula menee läpi, mutta ei. Silmät vuoti aivan helvetisti. Kivasti verrattavissa vesiputoukseen.
Luin kans tosi paljo juttua että korun paikalleen laittaminen olis kans tosi kivulias operaatio. Ja vitut. Pikkuse nipisti. Oon sielä suurinpiirtein sillee "eikö se tuon enempää kirpaise?" Nenässä tuntui mielenkiintoiselta seuraavat puoli tuntia korun ottamisesta. Se ei ollu kipua, eikä jomotustakaan, vaan sellainen kummallinen tunne. Kipeäksi se tuli vain, jos epähuomiossa vahingos pyyhkäisin nenää kädellä. Ekan yön jälkeen se oliki aiva mukavan kipeä, tosin vain sen takia ku yöllä koruun oli kuivunu smägää. Korua ei pahemmin voinut yrittää liikutella ilman järjetöntä tuskaa ja valtaisia määriä kyyneleitä.
Muuten tämä onkin aiva kiva :) tämän saa helposti piiloonki jos on tarve. Nenää en oo uskaltanu pahemmin niistää vielä jos on ollu tarve. Oon sitte pökkiny vain vanupuikoilla.


Eilen oli miehekäs olo ku vedin rastat pipon alle. Tuossa näkyy tuo septumiki jotenki. Oon edelleenki tappavan väsyneen näköinen silmäpussieni kans. Jos sais ny lomalla univelkaa kuittailtua niin näyttäisin jopa ihmiseltä.
Tässä jossai vaiheessa hihhuloin kylälle koska Haku Päällä. Ensi vissii Tiialle vähä aloittelemaan tai jotai emt vielä. Ehtisinköhä kipaista vielä nopiaa Alkossa. Juomat on vähä köyhähköt. Antaiskoha äitee vähä rahaa. Hmmmm. Toivottavasti tupakit riittää tän illan. Hmmm. Jaa voisin lähteä liikkeelle.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti